80 Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Vizyon: Cumhuriyet Lisesiyiz. Türk Milli Eğitimin temel esasları doğrultusunda öğrencilerini; değişime ve gelişime açık, değerlerini yaşayan ve yaşatan, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, becerikli, bilgili, saygılı sosyal bireyler olarak yetiştiren eğitim kurumuyuz. Dayandığı değerlerden aldığı güçle öğrencilerini başarıya hazırlayan, kişiye özgü rehberlik hizmetleri ile fark yaratan dünya çapında okul olmaktır.

Misyon: Fikri hür, insana, düşünceye, ahlaka ve kültürel mirasımıza saygılı olan ileri görüşlü bireyler yetiştirmek için her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak Millî Eğitim Sistemi ve paydaşlarına yönelik eğitim politikaları oluşturmak ve program geliştirmek, etkili performans sağlamak, bilimsel, kültürel ve sosyal açıdan donanımlı bireyler yetiştirmektir. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda çağdaş, laik, demokratik, özgüveni yüksek, ailesine ve ülkesine yararlı, çalışkan, duyarlı aynı zamanda teknolojik yeniliklere açık bireyler yetiştirmek için güçlü ve özverili kadromuzla öğrencilerimizi aydınlık geleceğe taşımak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.30-15.40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://80yilcal.meb.k12.tr

Adres - Şükrüpaşa, Talatpaşa Cd. No / 94, 22030 Edirne Merkez/Edirne

Yerleşim Yeri - Merkez/EDİRNE

Adres - Şükrüpaşa, Talatpaşa Cd. No / 94, 22030 Edirne Merkez/Edirne

Ulaşım Şehiriçi minibüs hatları ile sağlanmaktadır. Okulumuz anayol üzerinde olduğu için ulaşım problemi yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunuyor.