15.08.2023 239

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İLK DEFA PANSİYONDA KALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:

Pansiyonda kalmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda bulunan evrakları 25 AĞUSTOS 2023 tarihine kadar Okul Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir.

İstenen Belgeler:

1- EK-1 Mali Durum (Gelir Tablosu) - Bir önceki yıla ait. (Maaş bordrosu, veli çalışmıyor ise SGK'dan alınacak sigortası olmadığına dair belge, çiftçi ise gelirini gösteren ziraat odası kaydı, esnaf ise vergi dairesinden  alınan belge).

2- Öğrenci Belgesi (Ortaokul Başarı Puanı belgede yazacak.)

3- Nüfus Kayıt Örneği.

4- Sağlık Raporu. (Öğrencinin pansiyonda yatılı kalmasında sakınca yoktur şeklinde.)

5- Disiplin Yazısı. (Okulun üst yazısında bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almadığı belirtilecek.)

6- Burs olmadığına dair yazı.